Alap xc bicajokat mennyire lehet nyúzni?
Figyelt kérdés
Alap xc felnik, négyszöges hajtás, xcm teleszkóp, lx váltás. 100 ezer forint körüli árkategóriás.
Arra gondoltam, hogy néhány erdei utakba rakok egy kis extrát ugratók formájában. Van egy kis ugrós múltam, szóval elég jól tudom csillapítani az érkezéseket, nem csapnám oda sehová sem, nem rontanám el ezeket a kisebb ugrásokat.
2018. máj. 20. 17:48
2/2 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom, hogy eléggé túltervezik :D
XC bicajok belépő szinten 14-15 kg körül vannak, a dirt bicajok is ugyanilyen tömegűek belépő szinten.
Szóval gondolom azért nem kell finomkodni annyira. Főleg, hogy normálisan leérkezve egy nagyobb ugrást is alig érez meg az ember.
2018. máj. 20. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!