Ellopták a szeretet bringámat de nem volt rá papir. Használtan vettem. Megtaláltam, hogy vegywm vissza?
kezdetnek egy szép testvérém, az ott az enyém, ide adod szép szóval vagy jöjjünk vissza a rendőrséggel??
azok ha más nem úgy is szét néznek hogy nem-e újjítottál még valamit
rá íjesztésnek jó
Én speciel közöltem az illetővel, hogy jobban jár, ha most szépen visszaadja: egyrészt a remdőrök is keresik, másrészt többeket megkértemb hogy ha látják valahol,akkor segítsenek visszaszerezni. És jobban jár, ha a kékek találják meg előbb, mert akkor képes lesz a saját lábán távozni...
Közben pár fénykép is készült róla -természetesen csak a könnyebb felismerés kedvéért.
Nem ellenkezett...
Több, mint 20 éves biciklik vannak itthon. Azokról már rég nincs meg semmi papír.
A tanúkat, fényképeket elfogadják. Ha feljelentést teszel, akkor a kihallgatáson elmondhatod, hogy kinél láttad. Nem árthat, hogyha tudod a vázszámot is. Kimennek, lefoglalják aztán te meg vissza kapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!