Mi a véleményetek erről a Merida Speeder 100-ról?
Eddig csak neten nézegettem. Ma megnéztem élőben és szerelmem volt első látásra. (32/L :D)
Utcára, néha terepre használnám, vegyesen hosszú és rövid távokra.
Férjem úgy ahogy ért hozzá, és nem rosszak az alkatrészei. Valakinek van esetleg ilyen biciklije? Mi a véleményetek róla?
200.000 Ft max amit szánok rá.
Rossznak nem rosszak, de lehetne jobb is ennyiért.
200ért már bőven kaphatsz 3*9eset, fékváltókar helyett külön fékkarral és váltókarral. Nézegess más gyártóktól webshopokban, szerintem a meridák túlárazottak.
Tekints rá úgy, hogy a váz-villa (meg a festése :)) kerül sokba. Amit ráaggattak, az kb. olyan, amiket a kisebb márkák (Cross, Romet, stb.) a 100ezer közeli árú gépeikre tesznek.
Ne érts félre, lehet vele élni, de az idő elteltével érezni fogsz problémákat. Pl. vészfékezni ezzel is lehet majd, csak hosszabb fékúttal - pedálozni fárasztóbb lesz a böszme hajtómű miatt, a váltáshoz nagyobb (ujj)erő fog kelleni és képes elállítódni időről időre (viszonylag gyorsan). Ezekkel meg lehet barátkozni, sőt, lehet alkatrészt is cserélni. A váz-villa az, amibe ha belezúgtál, másnak esélye sem lesz, mert ilyen nem lesz még egy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!