Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vonatról el szokták lopni a...

Vonatról el szokták lopni a kerékpárokat?

Figyelt kérdés
Kicsit félek nagyobb értékű kerékpárt felvinni

2018. máj. 6. 11:27
 1/6 Alex Fly ***** válasza:
Hogy szoktak-e, azt nem tudom. Nekem már vitték el vonatról.
2018. máj. 6. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem vitték el, bár mindig alaposan le is zártam-
2018. máj. 6. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
+ Ha van rá lehetőség, a közelébe ülök, úgy, hogy reálássak.
2018. máj. 6. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Én erről semmit nem tudok nyilatkozni, mert még soha nem ültem le úgy, hogy ne legyen rálátásom. (figyelted, ez egy elég jó tipp is volt)
2018. máj. 6. 21:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2018. máj. 7. 15:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Én soha nem hagynám magára a biciklimet. Ott leülök, vagy inkább állok abban a kocsiban.

Olyanra volt már példám, hogy a kocsiban voltam, de nem pont a bringám mellett,hanem a másik oldalon az ablaknál. És pár megálló után tömeg lett... Nem láttam teljesen oda a bringámhoz. Azt nyilván láttam, hogy ott van, és nem vitte el még senki... De mikor leszálltam és felültem rá, akkor szembesültem vele, hogy valaki a váltókkal szórakozott, teljesen el volt állítva, alig tudtam vele elindulni. Szerencsére tönkre nem ment, de ez még életveszélyes is lehetett volna ha mondjuk autók mellett forgalomban indulok el vele...

Na azóta ha nagy tömeg van, tapadok a bicikli mellé...

Egyébként mások szokták lakatolni a vagonban. Van aki miután fellógatta, az alját a tartóhoz láncolja. Vagy van aki nem bírjafellógatni, csak első kerékkel betolni, és azt láncolja oda (gyorszáras keréknél ez sem az igazi...)

És volt már többször, hogy aki lezárta, vagy aki nem, csak odatette, megkért engem,hogy figyeljek a bringájára ha már ott vagyok, és átmentek a következő kocsiba leülni. Ezt mindig szívesen megteszem, meg ha nem kérnek meg, akkor is figyelek más bringás bringájára, próbálom megjegyezni a fejüket,hogy kihez melyik tartozik, nehogy más elmenjen vele...

2018. máj. 9. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!