Mennyibe kerülne?
Figyelt kérdés
Nemrég a birtokomba jutott egy Csepel Sas kerékpár. Annak idején talán használták párszor viszont azóta a a garázsban porosodott. Így is azért elég leharcolt állapotban van, de szeretném rendbe hozatni. Az érdekelne, ha szeretnék kereket, nyerget cserélni és a hajtást átalakítani egy sima egysebességes rendszerre, meg esetleg egy váz újrafestést eszközölni rajta az megközelítőleg mennyibe kerülne? Tudom, olcsóbb meg jobb ha ujjat vesz az ember, de családi ereklyéről van szó és sajnálom, hogy ott roskadozik a garázs sarkában.2018. máj. 5. 15:43
1/5 A kérdező kommentje:
Ja igen, új fékek és fékkarok sem ártanának!
2018. máj. 5. 15:44
2/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy használt alkatrészeket akarsz-e összevadászni, pl fékek, mert ugy olcsobban kijönni, vagy ujonnan akarsz megvenni mindent. Attól is függ, hogy te szerelnéd-e, vagy mindent a szervíz. Attól is, hogy milyen minőséget akarsz végeredménynek. Tehát sok infót nem adtál meg ami alapján segíteni lehetne :) Egyébként még mielőtt nagy vásárlásba kezdesz, nekem az az érzésem, hogy ez a váz ejtőpapucsos, tehát egysebire nem fogod tudni átalakítani, mert a láncot nem lesz mi feszítse.
3/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem újakat szeretnék akkor már és szervizben csináltatnám. De ha használtakból sokkal olcsóbb lenne lehet akkor úgy. Na ezt nem is tudtam, hogy nem lehet csak úgy egy sebességes! Köszi az infót!
2018. máj. 5. 19:16
4/5 A kérdező kommentje:
Minőség szempontjából csak annyi a lényeg, hogy guruljon és fogjon a fék nincsenek nagy terveim. Azért is gondoltam kiiktatni a váltót, legyen minden egyszerű és viszonylag strapabíró.
2018. máj. 5. 19:18
5/5 Alex Fly válasza:
Tudomásom szerint csúszópapucsos...
30000-ből ki lehet hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!