Hogyan kell ugratni kicsi és lapos ugrón, tehát a longokon?
Én csak meredek dirt ugratókon ugrottam eddig. Itt könnyű dolga van az embernek, az első kereket felemeli az eldobó. Ugráskor a derekamhoz húzom a kormányt, majd az egész bicajt eltolom, beletolom az érkezőbe. Ezek eléggé csőrösre szoktak sikeredni, de ugye ami síkon csőrös, az egy meredek érkezőben nem az :)
Szerintem ha ezt bejátszanám egy long ugratón, akkor egyrészt csőröst ugranék, másrészt pedig rövid lenne.
Szóval mik azok a technikák, amikkel minél hosszabban tudok a levegőbe maradni?
Szerintem meg úgy gondolj rá, mint a bunny hopra. Ha az nem megy rutinszerűen, előbb azt gyakorold be. Ha már egy pihenő asztalára rá tudnál ugrani eldobó nélkül, akkor bőven jó vagy.
Itt pedig preload-kivár(míg a hátsó kerék elér a végéig)-hoppol-tol (síkba) és készülsz a landolásra. A többi sebesség kérdése lesz. Azt majd begyakorlod a legvégén, egyre gyorsabban és érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!