Melyik kerékpár legyen?
Mi a különbség a két kerékpár között? Az áron kívül sok különbséget nem látok. Szerintetek mi a különbség, melyiket választanátok? Köszi.
1. [link]
2. [link]
175ért a drágábbik átlagosan jó összeállítás. A Neuzer sem rosszabb/jobb, mint a többi hazai márka. Nyilván mindenki más kínálattal dolgozik, de mindegyik tajvani bérgyártásból hozat vázat, aztán itthon szerelgetik. Érted, ez semmi más, csak egy felcímkézés. Nagyon maximum a váz geometriát is "ők tervezik" (ne gondold túl :D).
Szerintem rossz hírnevét főleg a sok olcsókategóriás hulladékának köszönheti. De aki képes megvenni, az ne sírjon - miattuk van kínálaton tartva.
Szerintem a bolt számít többet, ahol veszed, ahol az üzembe helyezést végzik. Ha náluk tákolás van, akkor ezek az alkatrészek megbosszulják majd - a leendő gazdán.
Ha tetszik a gép, vegyed, viszont én az árkülönbözet okán akkor már a drágábbat venném meg, kényelem és tartósság okán. A fékek, a hajtómű, a váltórendszer, de még a gumi miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!