Egy 130 kg-os embernek milyen kerékpárt ajánlanátok? Gáznak tartjátok, ha egy túlsúlyos embert láttok biciklizni?
Magánvéleményem: nem gáz. Inkább neked az. Majd jön Wadmalac és tothp és ha elárulják a tömegüket és hogy amellett mennyire eltökélten bringáznak, akkor megnyugszol. :) Max. arra légy tekintettel, hogy a technikai ruhák izzadságot vezetnek el, de azt esetleg nem mered felvenni a hurkák miatt, így vagy optikailag nem leszel kirívó vagy a saját levedben nem fogsz annyira főni. A kettő együtt szerintem nem létezik.
Kerékpárból: a trekking bicajok alapból arra készültek, hogy csomagokkal megrakják. Itt te leszel a csomag is. 40kg csomag és 90kg bringás. A fékekre nagyobb terhelés jutna, de nem mégy gyorsan. A kerekekre viszont jutni is fog - de arra a boltban nem készítik fel a bringákat. Szerintem vegyél valami értelmeset, nem kell könnyűnek lennie, de készülj arra, hogy sűrűn lesz nyolcasod - főleg ha úgy és olyan helyen bicajozol. Ha meguntad, majd készíttetsz magadnak saját kerekeket, mondjuk valami 50e táján.
Pl. ha találsz még Aldiban Cyco bicajt, azt szerintem vedd meg. 90ért jó vétel és szerintem 3 év garis, mint minden.
"Majd jön Wadmalac és tothp és ha elárulják a tömegüket és hogy amellett mennyire eltökélten bringáznak, akkor megnyugszol. :)"
Nyugodj meg. Most estem vissza 120 alá, januárban még 135 voltam.
Ők mindhárman gond nélkül bírták, bírják.
"Szerintem a telót felejtsd el. A mi súlycsoportunkban nincs az a cucc, ami nem drága és jól viselkedik."
A KTM montim SR telója a 100 mm útból 4 centit esik be max. erősségen, ha kiálok a nyeregből. Pedig az egy tűrhetően izmos mtb teló. A trekkingekre kapható járdaperem-simító 4-5 centis útú telók bizony ilyen testsúllyal bekoppannak hamar.
Felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!