Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek a MTB...

Mi a véleményetek a MTB ROCKRIDER B'TWIN 520 és 540 biciklikről?

Figyelt kérdés

Ez lenne az első MTB kerékpárom. 20F vagyok, eddig BMX-eztem. A nyárra gondoltam, hogy jól jönne túrázni, de még gondolkodom, hogy ne vegyek-e egy országúti biciklit, mert, ha lejár a nyár, akkor egyetem közben java részt városban közlekednék vele. Mi a véleményetek, hogy melyik fajta bicajt válasszam, illetve, hogy az alábbi kettő jó-e alkatrészek terén is, megérik-e a pénzüket? Esetleg linkelhettek más kerékpárokat, országútiakat egyaránt.

[link]

[link]

#kerékpár #bicikli #rockraider. btwin
2018. ápr. 21. 23:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
540
2018. ápr. 22. 11:18
 12/13 anonim ***** válasza:
540 vagy ha ROMET akkor ORKAN 4 sorozat , de ezt akciósan éri meg . A teló akár zárható és városi vékonyabb gumival simán jó aszfaltra .
2018. ápr. 22. 13:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha ragaszkodsz ehhez a márkához, hát lelked rajta, de szerintem magadnak teszel jót, ha más bringa után nézel.

Silány minőséhű forgóalkatrészekkel, belépőszintű váltóval szerelt gépek. A v fékes változaton a fékkarok konzolja műanyag, a fékhatás gyenge. A tárcsás fékje pedig egy megbízhatatlanul működő konstrukció. Szűkebb környezetemben hárman is ilyen gépre adták a fejüket. Szinte ugyanazomról a hibákról számolnak be. Persze, olcsóbb gépeknél benne van, hogy az első 1000 km alatt sok mindent lesz érdemes cserélni, az ember ezzel számol is, de nem mindegy, hogy mennyit, mennyiből. Ezekre a gépekre bármennyit költesz, nem fognak annyival többet érni. És az alapvető problémám ott kezdődik velük, hogy ezek MTB-k. Azokat terepre találták ki, nem hobbibringának. És pont terepre nem jók.

2018. ápr. 22. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!