Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » BMX vagy mtb hajtás a gazdaság...

BMX vagy mtb hajtás a gazdaságosabb?

Figyelt kérdés

Azon gondolkozom, hogy majd vennék egy olcsóbb cr-mo bmx hajtást. Nagyon olcsók, és a cr-mo nagyon erős anyag.

A súly nem érdekel. Most mtb hajtásom van.

2018. ápr. 12. 22:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Bmx azaz 1 sebességes lenne?
2018. ápr. 12. 23:39
 2/14 A kérdező kommentje:
1.: Igen, nyilván.
2018. ápr. 12. 23:43
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány fogas lenne az a bmx lánctányér de ha mtb vázad van akkor abba nem fér bele bármi ezzel számolni kell
2018. ápr. 12. 23:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Ebbe belemegy a bmx, és az mtb hajtás is.
2018. ápr. 13. 00:09
 5/14 anonim ***** válasza:
Értem és miért szeretnéd átalakítani? Szerintem nem éri meg.
2018. ápr. 13. 00:27
 6/14 A kérdező kommentje:

5.: Nem szeretném, csak tervezem.

A kérdésemben szerepel az oka, még pedig a gazdaságosság.

Miért nem éri meg? Indok? Vagy csak a saját véleményed? Fogadjunk csak az.

2018. ápr. 13. 00:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Biztos hogy olcsóbb lenne de miért adnád fel a több sebességet hogy egy kicsit spórolj? Az azt jelenti hogy egyenesben és lejlőn is ugyanúgy tekersz mint dombon. Semmi értelme se terepen se szilárd úton. Akkor inkább vegyél singlespeed bringát ha egysebességet akarsz. Az mtb csak le lenne butítva és még nehéz is lenne
2018. ápr. 13. 00:40
 8/14 A kérdező kommentje:
SS montim van. És még azért gondolkozok a bmx hajtáson, mert elég sokan használják. A váz bmx középcsapágyas, de van benne egy átalakító.
2018. ápr. 13. 00:45
 9/14 anonim ***** válasza:
Értem akkor próbáld ki, sokat nem vesztesz ha nem tetszik. Ha meg jó akkor spóroltál
2018. ápr. 13. 00:53
 10/14 A kérdező kommentje:

Sokat nem, csak kb. 10 ezer forintot. Kinek kevés, kinek sok. Csakúgy kidobni nekem sok, ha neked nem, annak örülök.

Látod, már a 10-edik válasznál járunk, és annyi "használható" van, hogy próbáljam ki, sokat nem vesztek vele(számítottam erre). Közben pedig szétspammeltük a kérdést, más meglátja mennyi válasz van, akkor lehet gondolja, itt már nem kell segíteni, és lelép. Pedig talán pont ő tudott volna hasznosan hozzászólni.

Értékelem a jóindulatodat, de néha ezzel többet ártasz, mint használsz. Csak erre szerettem volna felhívni a figyelmedet!

2018. ápr. 13. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!