Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ilyen kerót hol lehet venni?

Ilyen kerót hol lehet venni?

Figyelt kérdés
[link]

2018. febr. 24. 12:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
KERÉKPÁRGURU forgalmazza , ő ajánl ezzel egyezőt .
2018. febr. 25. 19:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Miért pont ez az ormótlan sz..r tetszik? Semmi tervezés vagy kidolgozás, ki sincs gondolva csak ne! Igénytelenül van heggesztve, gagyik a cuccok, van vagy 17 kiló. Mire használnád, mennyid van, mi tetszik rajta? Az 1 rétegű olcsó színes festék?
2018. febr. 26. 15:55
 13/17 A kérdező kommentje:

12.

A gumik,az erősített felnik,meg maga a felsőváz.

Abban meg az tetszik hogy nem lefelé megy mint egy női vagy egy unisex monti.

Férfi montit akarok,ennyi. :)

2018. febr. 27. 09:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát szerintem 40ezres kategória felett már mindet duplafalu felnivel szerelik. Persze ott is hatalmas minőség különbségek vannak. Ez amit te linkeltél egy cukormázzal megkent szar amit azok vesznek akik nem tudják mitől jó a jó bicikli. Bocs.

Szerintem inkább a fék/váltó/hajtás/teló sokkal fontosabb mint hogy hogyan csillog a bicikli. Meg szerintem ez tök átlagos váz. Bármelyik nem női xc bringa hasonló. A kerekek meg csak a képen látszanak ilyen brutálnak a ballonos gumik miatt. Meg a 26os kerék már eléggé kiment a divatból. Sokkal lomhább mint a 27.5 vagy 29"

2018. febr. 27. 13:09
 15/17 Wadmalac ***** válasza:

Egy gyakorlatilag tök azonos geometriájú KTM lovat vettem pár hete használtan. Pár éves, Alivio 3X8 szettel, Shimano hidrós tárcsákkal. El nem adom, de ha egy volt az országban, van kettő is.

Íme:

[link]

A KTM-nél az Ultra széria darabjai néznek ki így, van több felszereltségi és árszint.

2018. febr. 27. 14:43
 16/17 A kérdező kommentje:

Ez jó kecó?

[link]

2018. febr. 28. 19:38
 17/17 anonim ***** válasza:
82.000ért nem kell csodát várni de hasonlitsd össze valamelyik btwin rockriderrel. Lehet az jobb is. Az én montimnak a villája került 2x ennyibe, de ha csak erre arra tekergetni akarsz meg néha kis földesútra arra jó. Nem is lenne érdemes fél-másfél millás bringát venni. De ragaszkodsz a 26os kerékhez? Nekem is van 26 os meg 26 jóval lomhább. Meg a linkelt bringánál szerintem nagyon kis vázméretek elérhetők. Legalábbis az outim 54 cm-s..vagy mtb ben máshogy mérik? Az enyém 19.5" azt nem cm ben adták meg
2018. febr. 28. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!