Biciglizéshezmit vegyek fel?
Balatonfüred-füzfőgyártelep 25km! Oda-vissza 50km!
Igaz!:D
Kerékpáros oldalakon sok hasznos tanácsot kaphatsz a téli kerékpározással kapcsolatban. Beleértve az öltözködést is.
Adhatnék konkrét tippet isb de ez csak ezek ismételgetése lenne, ráadásul a szakmaiság nélkül. Javaslom inkább ezek olvasásátb ezzek kapcsolatos fórumokat vagy akár FB-közösségek ilyen témájú topicjait.
Szia!
Szerintem is nézz körül, egy csomó tippet találsz, széles az Internet.
Egyébként én napi 2x14 km-t biciklizem. Van kb. 15 hosszú ujjú pólóm, sporthoz való műszálas anyagból, ebből kettőt veszek fel. Van egy polár pulóverem, aminek a háta vékonyabb, így kevésbé izzadok bele, ezt a nagymamám varrta. Erre még egy esőkabátot szoktam felvenni, és ha kezd melegem lenni, megállok és leveszem, megéri. Bélelt kabátot egyáltalán nem használok.
Alul a farmer alá felveszek egy téli kantáros biciklis nadrágot, hogy ne legyen baja a térdemnek. Ebből csak egy van, de a lábamon sosem szoktam izzadni. Téli cipő fontos (ha a lábad fázik, nagyon rossz lesz a közérzeted), síkesztyű (nagy hidegben kétujjasat használok, amúgy ötujjasat), síkesztyű alá való vékony kesztyű (biciklilakatolás közben nem fagy le a kezem), ha sisakot használsz, az alá símaszk. A csősál is bevált nekem, három is van belőle.
Rétegesen, hogy tudj belőle levenni. Lehet bringás vagy futó vagy sima egyszerű ruha.
Aláöltözet: valami bolyhos-nejlonosabb anyag, hogy tartsa a hőt és elvezesse a vizet
Pulcsi: tök mindegy. Vékony, meleg.
Kabát: bicajos vagy sima. Ne pufit, mert korlátoz a mozgásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!