Szerintetek ez igy még használható lesz?
Figyelt kérdés
Elöször is üdvözlök mindenkit! A rövid történet: vásároltam egy használt elég jó minőségű küldő gumit. A volt tulajdonos átvágott azzal, hogy nem közölte azt hogy a külsőgumi egyik oldalán van egy 0.8 cm-es vágás/szakadás. Ez megvan foltozva természetesen belülröl. Az lenne a kérdés, hogy használható e vagy inkább ne kockásztassak?2018. febr. 2. 22:12
1/7 anonim válasza:
Mtb gumi? Szerintem használható de mennyit fizettél érte? Én biztos a nyaka köré tekerném hogy elsunnyogta
2/7 A kérdező kommentje:
Igen ez egy mtb continental Xking gumi. Igazábol nemsokat, egy ötezrest adtam érte...
2018. febr. 3. 06:58
3/7 A kérdező kommentje:
Ha megtennéd azt, hogy megnézed fényképen hálás lennék érte. Egy email kellene és elküldöm ott hátha többet tudsz akkor mondani.
2018. febr. 3. 07:07
4/7 anonim válasza:
Valameddig használható, de nagy túrákra ne indulj el vele.
5/7 anonim válasza:
Igen használható,de folt ide vagy oda tovább szakad(hat) pláne rendes terhelés melett.
6/7 szlory válasza:
Szia! A kérdésedre válaszolva úgy tudod kezelni, mint nyugdíjas gumit. Csak tartalékkal együtt indulj útnak. Ha menet közben kifeslik, akkor a belső kitülemkedik rajta, utána durrdefekt általában a vége (ha nem veszed észre baromi gyorsan). Vulkanizálni lehetne talán, ha van ilyen kapcsolatod, de a szálakat nem fogja visszagyógyítani. Foltot rátenni lehetne, de akkor meg ütni fog, főleg gyors fordulatnál.
Amúgy legközelebb, ha már van 5000 Ft-od és ilyen gumit szeretnél, válaszd újonnan, garanciálisan 5500-ért a nem hajtogatósat, vagy 8300-ért a hajtogatósat. Budapesti kisker gumidealer árat mondtam. Keress a neten, ha URL-t teszek be, szerintem megint "reklám" miatt törlik a hozzászólásomat. :-/
7/7 anonim válasza:
Még az is lehet,hogy bele ragasztasz egy nagyobb gumi darabot ami jól lefedi szakadást minden irányból. De ha a szálak sérültek akkor ez egy "halott" gumi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!