Mennyi idő alatt kopnak el a bicikli külső gumik?
Így van, nagyon típus függő. Amid van az is jó szerintem úgy 6ezer km-re ha vigyázol rá, de ahogy írták, az időjárás is tönkreteszi. Az én montim amin szintén hasonló gumi van, eddig 3000 km körül van, csak aszfalton használtam, eddig nem nagyon kopott el, de azért már látszik hogy használódott. Az outimon Conti GP 4000 s2 gumik vannak, abból az első garnitúrát kb 8000 km-n cseréltem le, de akkor már csak boltba mertem vele elindulni mert kilátszott a bele :D Viszont (nem személyes tapasztalat) de van egy magyar pasi aki körbetekerte Európát kb 12.000 km és a Schwalbe Marathon gumija csak a végére adta fel.
Szóval ha sajálnád elhasználatlanul lecserélni akkor használd, ha meg megengedheted és nem sajnálod, akkor már most is lecserélhetnéd valami jobb simább gumira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!