Benti kerékpározáshoz mit ajánlanátok, kerékpár görgőt, vagy szobabiciklit?
Görgő akkor, ha más előnyt is látsz vele. Pl. helyet spórolsz, ahogy írtad. Vagy pl. tudsz játszani az ergonómiával, vagy ha nem kell, akkor pedig a már megszokott ergonómiával tekersz - ez nem kis "luxus".
Szobabicó viszont jó fogasnak :D. De tényleg, lehet, hogy helyet foglal, de a bicó meg koszol - olajos lesz a pizsi, ha elmész mellette - ilyenekre gondolj kb. További előny lehet, hogy szobabicónál van "foteles" nyereg, tehát ahol nem kell a kormányra dőlnöd, tudsz közben a kezeddel mást csinálni. Akár videójátékot játszani. :)
Anyagilag a görgővel jobban jársz szerintem.
Szerintem mindkettő másra jó, a fentiekkel remélhetőleg segítettem egy másik szempontból kiértékelni a lehetőségeket.
Igen, ezzel rámutattál egyéb előnyre/hátrányra. A szobabiciklit pont azért nem szeretném, hogy később nehogy csak fogas legyen belőle :) Bár a videójátékozós tippel eljátszott a fantáziám :D
Illetve bérlakásban lakunk, a 2 bicikli még épp nem okoz gondot a lakásban, de mondjuk a nappaliban nem sok kedvem lenne még egy szobabiciklit is kerülgetni. Plusz nem is illik oda.
De azért köszönöm a választ!
Nekem görgőm van. Tacx-ből a legkisebb felett 1-2-vel. valamelyik, most nem tudom.
Komoly ellenállást lehet rajta beállítani.
- a saját bicajodat használod, tehát mire szezon lesz lesz a láncban, hajtás egyéb elemeiben bőven km.
- kell egy gumi is pluszban! a görgőkhöz kell spéci görgőzős gumi. A normál gumit megeszi a görgő!
- ha nincs a csoagban, akkor elsőkerék támasz is kell. Anélkül nagyon instabil.
- A szobakerékpárt az év 8 hónapjában kerülgetheted... vagy cipelheted tárolóba, garázsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!