A peremes szingó lefordulhat? Tufot néztem ki, nagyon szimpatikus de félek tőle, hogy komolyabb kanyarban vagy lefelében egyszer csak lefordul.
Segíts.
Milyen az a permes szingó?
A "sima" szingót ismerem,azt ragasztani szokták a felnire.
"Wadmalac,az,hogy tekersz pár évtizede az nem függ össze azzal,hogy tudsz/ismersz is mindent."
Nem is állítottam. Csak azt, hogy még nem láttam ilyet.
Nem véletlen, ez nem egy régi dolog, gondolom valami retro-őrült újított és trendet akar csinálni.
Ahogy nézem, nem sok előnyét látom a sima külső-belsőshöz képest, legfeljebb hogy iszonyat nyomás kell bele (10 bar fölött), úgyhogy jól gurulhat.
Egyébként ilyen nyomás már úgy a helyén tartja, hogy nem fog az kifordulni a helyéről.
Nekem annyira nem szimpi a dolog, defekt esetén csak a copás van vele, defekt csak az autógumis kívülről javítós módon gyógyítható, ha meg tettél bele defektvédő trutyit, akkor már sehogy, csak azzal
Ebből meg tekerésnél pótot magaddal vinni mindenképpen kényelmetlenebb, mint egy sima belsőt.
De te tudod, hol, hogyan tekersz, ahhoz még jó is lehet.
Én nemrég nézegettem videókat az új "tömör" gumikról, egész tűrhetőnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!