Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpárt javasoltok?

Milyen kerékpárt javasoltok?

Figyelt kérdés
Hello. 15 éves vagyok, 168cm magas. 40-50 ezer körül lehet vmi értelmes bicajt venni nekem? A kínaiból elég volt.
2017. dec. 26. 15:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Csak is használt között keresgess ilyen árban.

apro.bikemag.hu

bolha.testbike.hu

2017. dec. 26. 16:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Ok, de ha megemlítenél pár "márkát", ami még használtan is jó, azt megköszönném. Fullkezdő.
2017. dec. 26. 16:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem a márka a mérvadó leginkább ennyi pénzért, hanem hogy milyen alkatrészekkel van szerelve.
2017. dec. 26. 17:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Ên abban a tévhitben élek, hogy ami márkásabb, az jobb alkatrészekből tevődik össze. Vagy kérdezzem az eladót, hány százalék szenet tartalmaz a fogaskerék? Vagy szerinted hogy lehet használt bicajt venni- mondjuk a jófogáson? Nem a név ami számít? Azon belül meg úgy is megnézem mennyire van lestrapálva.
2017. dec. 26. 18:02
 5/13 Alex Fly ***** válasza:

Rosszul közelíted meg. Az adott alkatrész ugyanannyi szenet tartalmaz, bármilyen márkájú kerékpárra lett felszerelve.

Egy nagyobb nevű gyártó esetén viszont megfizeted a brandet is, emiatt adott árkategóriában alacsonyabb szintű alkatrészekkel szerelik, mint egy nem annyira nagy márkát, ahol valójában a hardverért fizetsz.

Pl.ugyanazon árért egy Specit Tourney szettel szerelnek, míg mondjuk egy Devron esetén akár Acerát is kaphatsz annyiért.

2017. dec. 26. 21:16
 6/13 A kérdező kommentje:
nem tom elolvastátok e a kérdést. 15 éves vagyok, még nem doktoráltam le kerékpárból
2017. dec. 26. 21:26
 7/13 A kérdező kommentje:
specit, devron acera. ezt tényleg komolyan írtad???
2017. dec. 26. 21:33
 8/13 Alex Fly ***** válasza:
Ebben az esetben egyszerű a válasz: keress valakitb aki ért a kerékpárokhoz, mondd el neki az igényeidet és k€rd megb hogy segítsen a vásárlásban...
2017. dec. 26. 21:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Helló . Mire használnád , sportra , hobbyra , flangálásra vagy vegyesen ? Milyen terepen utakon ?
2017. dec. 27. 00:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Ahogy már leírták, csak nem értetted meg....

Igen vannak "jó" márkák, de az olcsóbb (új árban) 120-200ezer forintosakat még ők is csak a legalapabb cuccokkal szerelik fel. Lényegében azért kerül ennyibe, mert rá van festve az oldalára a "Merida" vagy "Cube" vagy akármi...Ha meg bemész a Decathlonba veszel egy bringát szintén alap felszereltséggel, jóval olcsóbban kapod meg, mert ott nem fizettetik meg veled a márkát. de 40-50 ezerért én csak bmx-eket találtam meg retro ezer éves bringákat. Ennyi pénzért még használtan se kapsz jót szerintem..de sok sikert.

2017. dec. 27. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!