Milyen kerékpárt javasoltok?
Csak is használt között keresgess ilyen árban.
apro.bikemag.hu
bolha.testbike.hu
Rosszul közelíted meg. Az adott alkatrész ugyanannyi szenet tartalmaz, bármilyen márkájú kerékpárra lett felszerelve.
Egy nagyobb nevű gyártó esetén viszont megfizeted a brandet is, emiatt adott árkategóriában alacsonyabb szintű alkatrészekkel szerelik, mint egy nem annyira nagy márkát, ahol valójában a hardverért fizetsz.
Pl.ugyanazon árért egy Specit Tourney szettel szerelnek, míg mondjuk egy Devron esetén akár Acerát is kaphatsz annyiért.
Ahogy már leírták, csak nem értetted meg....
Igen vannak "jó" márkák, de az olcsóbb (új árban) 120-200ezer forintosakat még ők is csak a legalapabb cuccokkal szerelik fel. Lényegében azért kerül ennyibe, mert rá van festve az oldalára a "Merida" vagy "Cube" vagy akármi...Ha meg bemész a Decathlonba veszel egy bringát szintén alap felszereltséggel, jóval olcsóbban kapod meg, mert ott nem fizettetik meg veled a márkát. de 40-50 ezerért én csak bmx-eket találtam meg retro ezer éves bringákat. Ennyi pénzért még használtan se kapsz jót szerintem..de sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!