Elol 26", hatulra 24" kereket raknom erdemes lenne?
Figyelt kérdés
Udv!
Ezt azert szeretnem, hogy laposabb legyen a villaszog. 160-at mozgo kis fully vazat szeretnek venni, de csak 100-as villam van.
Erdei dirt-re, paraszt dh-ra hasznalnam.
2017. okt. 31. 15:04
1/6 tothp 

válasza:

A kisebb kerék "gödrözésnél" előnytelen.
Ha veszel egy hosszabb villanyakat és a villát úgy építed be, hogy alulra teszel távtartókat, (2,5cm-t) ugyanilyen villaszög döntést érsz el.
2/6 A kérdező kommentje:
1.: Ilyen hardcore sufnizasrol meg nem hallottm :DDD
Nem kapna a villanyak, kormanycsapagy, es fejcso extra terhelest?
Egyebkent van itthon 24" hatsokerekem, nen kell kulon vennem.
2017. okt. 31. 16:11
3/6 anonim 

válasza:

Váztól függ. Van aminek leér a hasa 24-es kerékkel, vagy a gumi nem fér el a lengőkaroknál. Vagy elfér, de sárral együtt már nem, mivel 26-os kerékhez van kialakítva.
4/6 kiitos 

válasza:

Mit szarozol vele ennyit ha van otthon 24 kerék?
beleteszed és kipróbálod.
Inkább a váz miatt kell aggódni hogy kibírja-e a tahódéhát.
5/6 A kérdező kommentje:
4.: Még nem vettem meg, azért szarozok.
25K magellan polarx fs.
2017. okt. 31. 22:41
6/6 tothp 

válasza:

1 vagyok. látni még én sem láttam, de elvileg lehetséges. A dőlésszög laposodik, a középrész magasabbra kerül. a kerék marad. geometriailag ez a jobb. de az alumínium távtartót felejtsd el. oda acél kell, mert az összes ütést az kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!