Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Bowdent a bowdenházzal együtt...

Bowdent a bowdenházzal együtt kell lecserélni?

Figyelt kérdés

Vagy berakhatom az új bowdent a régi bowdenházba?

Nem egy komoly bowden, 120 forintos jagwire.

2017. okt. 11. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem,de úgy érdemes.

Nem látsz a bovdenhàzba,hogy mennyire kopott/piszkos belül.

2017. okt. 12. 01:03
 2/3 szlory ***** válasza:

Szálat és házat együtt szoktak, de nem kötelező. Ha akadásmentesen tud haladni benne, kézzel ellenőrizheted, 7-8-9 sebességes rendszereknél elég az.

Újrahasznosítható a ház, ha kifújod, kitisztítod, kiszárítod, visszarakod. Belülről teflonozni, vagy WD40-ezni lehet, van aki esküszik rá, van aki azt mondja, csak a port gyűjti be, mert a puha ház + fémszál kombo kellően csúszik egymáson. Én nem vettem észre érdemi eltérést, akkor meg minek szenvedni a fújással (teflont beletenni, na az állat, de akkor gyári házat veszek olyat).

2017. okt. 12. 11:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem kell csak érdemes.

Én 2évente cserélem kompletten.

Bovdent viszon évente.->Bár mivel már nincs igazán latyakos idő ezért hosszabb ideig szolgálnak.

Valamennyire:kimosom-száritom-grafitos/molibdénes zsir sprayal befujom. Cseréig primán elvan.

2018. febr. 1. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!