Profi kerékpárosok meddig tudják tartani a csúcsformát?
Amit mondasz az egy reális dolog, mégiscsak végigtekert egy Tour-t izomból, míg pl Chavito edzésnek használta, nem szaggatta szét magát, ő veszélyes lehet, azonban én fő riválisnak Vincenzo Nibali-t látom. Egyrészt nem fog olyan sokat kapni a hosszú ITT-n, mint Esteban, másrészt a Giro-n versenyzett utoljára komolyabban, volt ideje készülni a Vuelta-ra bőven. Szerintem ő tutira végig fogja bírni a versenyt, Froome már keményebb dió, hiszen egy nagyon nem pihenős háromhetest fejezett be pár hete.
Azért szerintem nem csak Rosa és Nieve bitang erős a Sky sorból, Moscon pl kiemelkedő erőben van, míg a síkon Knees és Stannard is szépeket fog még neki melózni. Más kérdés, ha nem lesz erő Froomey lábában, akkor ők sem tudnak mit tenni, a kormányon nem vihetik fel a hegy tetejére.
Egyébként személyes megérzés, abszolút nem biztos, hogy bejön: szerintem el fogja vinni a Vuelta-t is, tehát össze fog jönni a dupla. Más kérdés, hogy vissza van még 17 szakasz, olyan faktorok jöhetnek be, amire nem is gondolunk, pl bukik egy nagyot és fel kell adnia, vagy Dumoulin-módban kiáll a bokorba 2 percre. Akár valamelyik ellenfél meg is táltosodhat. Ettől izgalmas a versenysport.
Üdv: Libra94
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!