Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Megéri csak afféle fekete...

Megéri csak afféle fekete doboznak sport kamerát vásárolni, kerékpárhoz?

Figyelt kérdés
pl. hogy felvedd ha beléd kötnek az autósok vagy ha meg próbálnak leszorítani az útról, ha kinyitják előtte autó ajtót... vagy ha a bicikli úton parkolnak, vagy ha valaki eléd lép hirtelen a bicikli úton és még neki áll feljebb
2017. júl. 22. 20:27
1 2
 11/11 szlory ***** válasza:

Ez épp egy "Contour" volt, példának szántam, mert szerintem nem ebben az árfekvésben gondolkodunk: [link]

Most 26ért használtan, ami szerintem jó vétel: [link]

De nézegethetsz hasonlókat, "gagyibb" kiadásban. Sisakkamera vagy fejkamera néven is nevezik (meg "helmet cam"), a lényeg, hogy ez egy külön vállfaja a kameráknak.

Az összes akciókamerára igaz, hogy ha te fekete doboznak akarod használni, a képminőség lehet gyengébb, a lényeg nyilván, hogy leolvasható legyen egy rendszám, lehetőleg alkonyatkor is (ha ősszel tekersz pl, gondolom kelleni fog). Tehát egy "ronda", kockás kép arra még elég, hogy legyen egy bizonyítékod az esetleges vitákra. Persze nyilván nem ezt fogod este, chips mellett nézegetni, mert kb olyan lesz, mint egy mozis filmfelvétel :D

2017. júl. 25. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!