Fox Float Factory Kashima 100 CTD 9QR teló jónak számít? Ez van a bringámban
Nem hiszem, hogy ez van a bringádon, mert ha ilyen komoly biciklid lenne, akkor nem kérdeznél ilyen értelmetlenséget. csak fel akarsz vágni..most néztem,
Eredeti ár: 309 990 Ft
Kedvezmény: 80 000 Ft (-26%)
Kedvezményes ár: 229 990 Ft
ennyiért csak nem adnak gagyit :D
mondjuk kérdés, hogy mire jó..100mm rugóút. egy komolyabb ugratásnál lehet hogy nagyot koppanna. De nem is arra való. arra amire való arra jó
????
Ez van a bringámon.
Még külön gar jegyet is kaptam hozzá, van gar a bringára és van gar külön a telóra.
Miért ne lehetne ez? És attól hogy ez van már egyből értenem is kellene hozzá? A bringát kaptam és akitől kaptam az nem a szegényházból jött finoman szólva.
Szóval belefér neki.
Ja így már elhiszem, hogy leírtad, hogy van garancia rá.
Meg az is hihető, hogy egy valószínűleg több mint 1 millás biciklit csak úgy kaptál. Na mind1, a kérdésedre is válaszoltam már, de attól még nem hiszem el.
???
Már megint amit nem értek .... honnan vezsed hogy több mint egy miiló? Éppenséggel 880.000 HUF ha épp tudni akarod bár közöd hozzá semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!