Karli55 kérdése:
14eves vagyok szeretnek egy mongoose dolomite fat bike-ot i5. Csak azt nem tudom hogy meg vegyem e mert nekem nagyon testszik meg minden de ha mongyuk suliba mennek vele kicsit gyerekesnek ereznem a biciglit mi legyen?
Figyelt kérdés
www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=imgres&cd=&ved=0ahUKEwi074bv5-DUAhVGPD4KHTiBBkoQjRwIBw&url=https%3A%2F%2Fwww.amazon.com%2FMongoose-Dolomite-Mens-Tire-Bike%2Fdp%2FB01KHE621E&psig=AFQjCNEl-ZRkDnItF_9lMMNIYP-9JtRVZA&ust=14987486286782262017. jún. 28. 17:04
1/3 anonim válasza:
14 évesen nem tudom miből lenne neked erre pénzed, de semmi közöm hozzá, tehát van és kész. Marha jól néz ki, de hóra, homokra találták ki, de itt se homokdűne, se 1,5 cm latyaknál több hó nem esik télen, szóval ne vedd meg. Sima aszfalton az extrém vastag gumik miatt alig fogsz tudni tekerni, ami nevetséges hatást kelt
2/3 szlory válasza:
Nem buzdítalak erre betonon, de ha neked tetszik és akarod, hát csináld. Én nem fogom megtenni, de van, aki pl. cruiser bicaj helyett használ ilyet "városban". Ízlések és pofonok. Nevetséges nem leszel vele annyira, hogy megutáld, de páran mutogatni fognak rád és nem mind irigységből, az tuti. Ezt meg kell szokni vagy nem szabad belevágni.
Viszont 14 évesnek ez biztosan nem gyerekes, tökre időben vagy vele. :)
3/3 anonim válasza:
semmi értelme. 14 évesen tudom hogy még másképp gondokodsz, jó lenne, tetszik meg minden, de semmi hasznát nem vennéd, csak szenvednél vele. első 2 hétben persze menőznél suliba, utána mindenki leszarná a bringád, te meg csak szenvedve tekernél vele, mert nehéz lesz, nem aszfaltra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!