Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nappal, lakott területen...

Nappal, lakott területen kívül fel szoktátok venni a láthatósági mellényt?

Figyelt kérdés

Hétvégén a Bükkön akarok keresztül biciklizni,ahol autós is szoktak járni.

Nem tudom hogy felvegyem-e a mellényt.

2017. jún. 19. 18:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lakott területen kívül se kötelező minden esetben, de én mindig magammal viszem a táskámban, ha hosszabb túrákra indulok, ahol néha nagyon forgalmas utakon haladok, a saját érdekemben felveszem arra a szakaszra. Nem ciki, az már annál inkább ha átmegy rajtad egy kamion. Tehát ha úgy érzed vedd fel..
2017. jún. 19. 18:33
 2/12 MrPifta ***** válasza:
Mivel kötelező, ezért fel kell venni. Neked is.
2017. jún. 19. 20:43
 3/12 Alex Fly ***** válasza:
Éjszaka és rossz látási viszonyok között kötelező. De máskor is felveheted. Mindenesetre azért legyen nálad.
2017. jún. 20. 00:53
 4/12 Wadmalac ***** válasza:

Bokámra, csuklómra van neonsárga fényvisszaverőm, azt hordom ilyenkor, a bringa is tele van fényvisszaverő matricákkal, éjjelre meg van nenosárga és fényvisszaverős széldzsekim.

A mellény katasztrofális, spotkerékpározáshoz alkalmatlan, szélzsák, bogárfogó és a nejlonossága miatt izzasztózacskó.

2017. jún. 20. 10:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Én fel szoktam nappal is. Nem a rendőr hal meg, ha elcsapnak. Van lyukacsos verziója, az nem fúvódik fel! Ha nem 3XL-est veszel, nem lobog..
2017. jún. 21. 07:34
 6/12 Wadmalac ***** válasza:

#5: tutira nem országútis vagy, nem sértésből. Csak mert akkor megértenéd, miért nem jó oda semelyik mellény.

Láttam már ilyen felvehető fényvisszaverő pántokat, na azt még el tudnám képzelni.

Nem mellesleg az országútin nem is nagyon látszik, mert szabvány üléspozíciónál a hátad csaknem vízszintes, vagyis a mellényből xart sem lát a mögötted jövő.

2017. jún. 21. 10:13
 7/12 Wadmalac ***** válasza:

Amúgy szerinted ezzel nem látszok jól:

[link]

:D

2017. jún. 21. 10:21
 8/12 anonim ***** válasza:

nekem ilyesmi van, teljesen jó :)

[link]

2017. jún. 22. 00:18
 9/12 Wadmalac ***** válasza:

#8:

Na erre gondoltam, ez nem szélfogó és nem izzasztózsák.

Csak látom, ezzel is bszhatom a mez hátsó zsebeit.

2017. jún. 22. 07:27
 10/12 anonim ***** válasza:
nekem nem zavarja a hatso zsebeket, gondolom meretfuggo, hogy milyenre huzod meg
2017. jún. 22. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!