Bringatúrások! Ti nem féltek a kutya támadásoktól?
Figyelt kérdés
Gondolok itt komolyabb kutyákra mint rotweiler, kaukázusi amit nem lehet megfélemlíteni.
Mert ugye bármikor belefuthatunk egy kihalt helyen egy ilyen szituba. Nyitva hagyott telephely kapu, stb...
2017. máj. 30. 16:06
1/5 anonim válasza:
Még nem indultam el úgy otthonról, hogy "jajj csak nehogy belefussak egy vad kutyafalkába" de valóban, amikor látom, hogy egy udvarban/telepen nyitva van a kapu, a nagy kutya meg a kapu előtt sétálgat, akkor teli a pelus. :)
2/5 lugoka válasza:
Félni ugyan nem, de mindig van nálam paprika spray ha ismeretlen helyek felé járok. Mondjuk én minden nap közlekedek bringával.
3/5 anonim válasza:
Sosem gondoltam ilyenre. Ilyen erővel ha gyalog elmegyek valahová, ugyanúgy fennáll ennek a veszélye, no meg az is, hogy rám omlik egy 4 emeletes ház homlokzata...
4/5 anonim válasza:
Aki sokat bringatúrázik, különösen külterületi vagy elhagyott helyeken, vidéken, az előbb-utóbb összefut támadó kóbor kutyákkal. Velem heti rendszerességgel fordul elő kutyatámadás, ám én még eddig nem vittem soha semmilyen spay-t magammal. Eddig még kiabálással, a kutya felé tett határozott lépésekkel, vagy egy kő keresésével/megragadásával (sok kutya ismeri ezt a mozdulatot, legtöbbször még dobni sem kell...) a legtöbb esetben el lehet őket kergeti. Néhány napja Soroksáron jártam így egy Rotweiler és egy nagy fehér kutya párossal, háromszor indultak meg felém, de amikor egy követ kezdtem keresgélni, eliramodtak... Rosszabb a helyzet, ha tekerés közben ered utánad, főleg egy nagyobb testű, mert ezt menekülésnek veszi, és csak azért is utánad megy. De ha megállsz ilyenkor és megfordulsz, általában visszahőköl. Fontos a lélekjelenlét... Azért előfordult már nem egyszer, hogy inkább megfordultam és másik utcán mentem, mert az utca közepén egy nagy kutya álldogált...
5/5 anonim válasza:
Nekem még szerencsére nem volt kutyatámadásom, de volt már olyan,hogy egy láncon egy telephelyről kifutott egy nagyobb kutya ( a lànc kb 5-10 méter volt) így szerencsére nem ért hozzám közel...De ott is volt ijedés rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!