Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik oldalon találok szervez...

Melyik oldalon találok szervezett kerékpártúrákat Budapesten, egynaposat?

Figyelt kérdés
Fizetős vagy ingyenes az mindegy.
2017. máj. 9. 06:25
 1/7 Alex Fly ***** válasza:
Nézz körül a Magyar Kerékpárosklub oldalán.
2017. máj. 9. 07:08
 2/7 Alex Fly ***** válasza:

Fagy a Faszbúkon ilyen csoportokban. Pl:

Kétkeréken Klub, Túrakerékpározás/mountainbiking, stb.

2017. máj. 9. 18:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segitseget de ezeket már megnéztem. Konkrétabbat esetleg tudtok mondani?
2017. máj. 10. 18:52
 4/7 Alex Fly ***** válasza:
Esetleg a velo.hu eseménynaptára? Habár az inklább a versenyekre koncentrál; de sok esetben versenyek kísérőrendezvényeként is szoktak túrát szervezni (pl. a Tour de Velencei-tó most 20-21.-én). Vagy akkor már ott az azt szervező tosport.hu is...
2017. máj. 10. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Budapesten jelenleg most nem tudok, de mint az előző, nézd meg a tosport honlapját. Jövő hétvégén lesz a velencei tó kerülő, ingyenes, pár száz forint a vonatjegy oda. Vagy két hét múlva lesz a mcdonalds bringamánia tour de balaton, igaz hogy van nevezési díj, de sokmindent kapsz érte cserébe. még vannak szabad helyek. vagy ha nem akkor másnap, 28-án k&h kerékpáros nap Gárdonyban, szintén velencei tó kerülő túra.

vagy amire én nagyon készülök, majd júliusban szintén tósport rendezésében tour de ring, azaz a hungaroringen kerekezhetsz egy órát, nevezési díj nélkül. nagy f1 rajnongó vagyok, ugyhogy ezt nagyon várom.

vagy esetleg még van a teljesítménytúrázók társasága, ott a naptárban bepipálod a kerékpárt, és ott is dob fel eseményeket, most májusban lesz bp-en a Pestszentlőrinci kör, vagy utána tour de békás.

[link]

2017. máj. 10. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
pontosabban békás kerékpáros teljesítménytúra, régi neve a tour de békás.
2017. máj. 10. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2017. máj. 17. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!