Ez milyen csuda pedál? :O
Figyelt kérdés
Sziasztok, meg tudja valaki mondani, hogy ez milyen fajta pedál? [link] Azt mondta, egy ismerősöm, hogy nem spd, akkor milyen? Köszi!2017. máj. 8. 22:15
11/13 A kérdező kommentje:
A pedál tipusa megvan: VP-X93, csak a hozzávaló cipőre kellő izé a gond, mert nem talalni boltban. :(
2017. máj. 10. 12:23
12/13 Wadmalac válasza:
Hát most én is nyomtam egy nagykeresést, úgy néz ki, a VP mostohagyerek, mert Shimano, Time, Look van dögivel, de ez sehol, csak pedállal.
Én azt javasolnám, hogy ne keresgélj online, menjél be egy nagyobb, színvonalas kerékpár alkatrész üzletbe és érdeklődj ott.
Nekik jobb beszerzési útvonalaik vannak, mint amit te találsz a guglival és ha van szervizük, még az sem lehetetlen, hogy fekszik nekik valahol fiókban ilyen patent használtan.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi Wadmalac ez lesz! Szép napot! :)
2017. máj. 11. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!