Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nyekergő nyeregcső!?

Nyekergő nyeregcső!?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Adott Giant XTC A LTD1.5 kerékpár, karbon vázzal és alu nyeregcsővel.

Elsőnek is megjegyeznám, hogy a 2017-es modellről bezsélek, aminek ilyen ékalakú szorítója van a nyeregcsőnél.

Mikor megvettem beállítottam a nyeregcsövet, bajos volt lecsúszott, ezért nyeregcső ki majd letakarít, karbon zsírral megken méret beállít, ék visszahúz. Eddig tök jó, nem is csúszik beton, viszont mostanában elkedzdett nagyon idegesítő nyekegő hangot adni döccenőknél, ugye amikor rázkódik (csak ha rajta ülök). Azt vettem észre, hogy ha pl lemosom, vagy elázok vele akkor kevésbé jön a hang vagy egy kiadós mosás után egy darabig meg is szűnik, aztán visszajön.

Lehet, hogy a kenés nem sikerült tökéletesre és amiatt nyekeg? Elég idegesítő. :\

2017. ápr. 1. 19:56
 1/2 SzénaTom válasza:

Szia!

Azt hiszem abból ki lehet indulni, hogy a nyekergést mindig mozgás okozza. Ha a vázrepedést kizártad, még lehet a nyereg a nyeregcsövön is (azon kívül, amit te is "kezelsz",). Nekem ott nyekergett hetekig, míg rájöttem.

Nem biztos, hogy segítettem, de együttérzek, kib****tt idegesítő.

2017. ápr. 5. 07:15
 2/2 Wadmalac ***** válasza:

Nekem most a karbon nyergem szokott rá, agyamra megy. Még keresem a pontot, ahonnan jön a hang, hogy legyen megoldás-ötletem.

Sajnos nálad is hasonló a helyzet, ki kéne szúrni, pontosan melyik rész okozza, na ennél nem sok nehezebb nyomozás van.

2017. ápr. 11. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!