Egy sima mountain bikeot át lehet alakítani váltó nélküli biciklire?
Figyelt kérdés
Leszedni a váltót és csak 1-1 fogaskereket hagyni elől-hátul?! Vagy nem lehet összeszerelni úgy?2017. márc. 27. 10:51
1/5 anonim válasza:
Mindwnt lehet, csak hülyén néz ki és értelme sincs pont semmi... ne válts, ha neked az a menő...
2/5 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam, hogy menő nem váltani... Szimplán csak jobban szeretem az egyszerűséget. Úgysem váltok, így leszerelném szívem szerint, mert egy pályakerékpárra nincs pénzem, pedig az jól jönne. Így gondoltam, ha van rá mód, akkor ezt szerelem át. De nem akarok belefogni anélkül, hogy tudjam lehetséges-e?! Így mertem venni a bátorságot, hogy megkérdezzem itt. Bocsi, ha téged ez felháborított...
2017. márc. 27. 11:13
3/5 anonim válasza:
Nem háborított fel, csak nem értem mért éri meg neked ezreket költeni új agyra, új hajtókarra, hogy a végén legyen egy ocsmány vackod... ha nem akarsz váltani... ne válts... ez még mindig ilyen marha egyszerű... szereted az egyszerű dolgokat? Mégis mi a bonyolult egy váltóban, amit nem is használsz?...
4/5 anonim válasza:
Lehet de én sem látom értelmét.
Attol hogy leszereled a váltót és a többi még nem lesz a szerencsétlen monti pályagép.
Ha nagyon variálni akarsz akkor csak az első váltótól szabaduljmeg,és hátul ne válts,de ha mégis kell akkor legyen rá lehetőséged.
Tudod inkább legyen és nekelljen,mint hogy ne legyen de kellene.
5/5 kiitos válasza:
De össze lehet.A láncvonalat egyenesre állítani hézagolókkal.Ha csúszópapucsos vázad van akkor láncfeszességgel nincs gond .Ha ejtőpapucsos akkor láncfeszítő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!