BBB Bottom Square középcsapágyakról mi a véleményetek? BBO-51-est néztem. Ha vannak róla tapasztalatok szívesen fogadom!
Vagyis BBB monoblokk négyzetkúpos hajtókarhoz?
Abból is van pár minőségi és ár kategória.
Én a műanyag csészéseket gyűlölöm, +10 fok alatt minden szerelési próbálkozásra törik, néha anélkül is.
Az alapkategória kicsit jobbja az acél csészés, némi barnítással megijesztve, de attól még rozsdásodik. Nem rohad ronggyá, de bűn randa fél éves bicón a rozsdabarna monoblokk.
BBB-ből is biztos létezik az a kategória, mint Shimanoból, ahol vagy mindkét csésze alu, vagy egyik a monoblokk testtel együtt korr. álló acél, másik alu. Én ezeket szeretem, azzal a kitétellel, hogy az alu csészét állati könnyű ferde bekapatással hazavágni, szóval óvatosan kezelendő a behajtásnál.
Élettartamra a BBB darabokkal nincs tapasztalatom, pár éve volt egy egy trekkingemben, egy év használat után úgy váltam meg a lótól, hogy még nem volt baja a monoblokknak.
Most nézem, mitől ilyen drágák ezek?
Nemrég vettem Shimano BB-UN-52-est, saválló-alu csészést, 7000,- volt.
XD
ennyiert mar ebay-en veszel titantengelyes titancseszes edco, syncross vagy tune stb monoblokkot amiknek meg a csapagya is cserelheto es örök élet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!