Elfelejtett biciklizár kombináció esetén, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Hali, úgy gondoltam velem ez nem fordulhat elő, mindig emlékszem a zár kombinációra.. de vidéken tanulok és átállítottam, aztán három hétig nem voltam lent az egyetemen mert szünet volt. És most nem jut eszembe az a nyavalyás kombináció, csak sejtéseim vannak de azok sem jók, valaki valami ötlet? trükk?2016. nov. 20. 13:50
1/10 anonim válasza:
Két biztos módszer van rá, eldöntheted a ráérésed alapján Melyiket választod: 1: Szépen végigzongorázod
2: Lefűrészeled a francba
3/10 A kérdező kommentje:
Négy számjegyű spirál bicajzár
2016. nov. 20. 21:13
4/10 Alex Fly válasza:
Vágd le a francba és vegyél valami normális zárat.
5/10 A kérdező kommentje:
Ez lenne a B terv, de csak van valakinek valami trükkje, néhány oldalcím kecsegtet ilyesmivel, de ha rájuk kattintok nem jeleníthető meg, nyilván senki nem szeretné mások orrára kötni hogy kell ellopni egy bringát, de azért csak kivele!
2016. nov. 20. 22:21
6/10 anonim válasza:
A flex anyagminőségtől függetlenül minden zárat kinyit!
7/10 Alex Fly válasza:
Spirálzár... Ezt nem szereti a flex. Körömcsipesz, csípőfogó, erővágó.
8/10 A kérdező kommentje:
Egyébként a kérés az hogy VAN E VALAMI MÁS TECHNIKA!
2016. nov. 23. 14:38
9/10 Alex Fly válasza:
Van. Kis türeemmel és tököléssel pár perc alatt ki lehet nyitni. Végső esetben végigpróbálgatos az összes kombinációt (ha a kód egy részére emlékszeln akkor nem is kell az összes)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!