Hogyan lehetne hogy ne legyen gagyi?
Nézz egy ETRTO számot. A klasszikus versenybringa kereke 622-es peremátmérőjú ezt én már hallottam 27" és 28"-osnak is mondani. Gondolom neked ilyen van.
26"-os versenybicikli az lehet valami régi német méret. könnyen meglehet, hogy ott az ETRTO szám kiseb. Ennek ellenére nem lehetetlen, hogy a váz és a fék elviseli a nagyobb kereket is. Bele kéne próbálni.
Ebben az esetben a felni átmérője milliméterbeb. A gumikon az első szám a névleges nyomásra fújt gumi szélessége. Pl. az én külsőmön a 37-622 azt jelenti, hogy a gumi szélessége 37 mm és 622 mm átmérőjű felnire lehet feltenni.
A felniknél pedig a másik szám a szélességét jelentin ez befolyásolja aztn hogy mennyir ballonos gumit tehetsz rá. Pl. egy outi esetében ez általában 13 mm, trekkingnél (nálam legalábbis) 19 mm. Az outiknál jellemzően 23mm-es külsőt használnak, az én kerekemre viszont a legkeskenyebb felrakhatő a 28 mm-es...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!