Lányok-Nők! Nektek gondot okoz a bicikliben belsőt cserélni? Nyilván úgy értem ha a párotok, férjetek nincs épp otthon.
Első válaszoló!
Nem irigyellek!!
Azért az mégiscsak férfi munka,miért a nő legyen koszos-olajos?-ha nem muszáj....
Pl:én nem tudnám elnézni nő létemre,hogy a párom vasaljon....
nálunk mindenki a maga bringáját szereli,a barátom mind 5öt.
nekem elég 1.
Nekem eszembe se jutna, hogy ne én szereljem meg a saját holmimat! Főleg egy kerékpárt! Azt még szerelőnek se szívesen adom oda!!! De párom is szívesen főz vagy mosogat. Egy h.lye pi.csa persze, hogy vinnyog egy kis olaj miatt, de egy normális nőnek semmi baja a piszkosabb munkákkal sem. Átöltözök, vagy nem. Meg lehet tisztán csinálni!
Ezt a korlátolt nemi szerep felfogást.. Majd ott ülök a defektes gumi felett sírva, hogy mi legyen? Nem nyúlok hozzá, mert piszkos? Bakker, én dzsuváztam össze!!! De milyen jó is volt.. :) Ha piszkos a cipőd, akkor is vonyítasz felette? Vagy veszel újat? :-D
Megcsinálom és megyek tovább! Vagy hívjam fel, hogy azonnal jöjjön oda, különben biztos nem is szeret? :-D :-D :-D
Ami tényleg gondot okoz nálam az az erő. Nem tudok mindent jól meghúzni, megtartani, ezért olyankor megkérem, hogy segítsen! Szívesen segít és egyikünk se érzi égőnek, ha segítségre szorul. Miért kellene 40kg cuccot felhoznia bevásárlás után, ha én is ott vagyok? Szépen elosztjuk erőnlét szerint és kész!
Aki szívből szeret bicajozni, az rendesen utálja, ha más nyúl a gépéhez! Megvannak a saját beállítások, kedvenc szerelő, a kis rituálék takarításkor és 1-1 menet után.. attól az enyém "Jucus"! :-D
7 es!!
Nem vagyok h.lye p.csa!
Képzeld vannak még olyan dolgok ami nem női munka,de gond nélkül megcsinálom,pl:fahasogatás,benzines láncfűrésszel favágás.
Nem írtam egy szóval sem,hogy én nem tudom megcsinálni,de ha párom ott van,biztos nem én állok neki szerelni.
Jó nagy gyökér lehetsz,ha neked az udvariasságról a kényesség jut eszedbe!
Azért az elég durva lenne ha nem menne.
És álltalában nincs ott a barátom mert ő hosszútávon indul.
Ez nem a nemi szerepekről udvariasságról szól,hanem arrol hogy tudjuk a átválalni a másiknem dolgait,nemmárt ha tudunk szerelni,és a fiú is tud főzni,vasalni.
És van hogy fáradt és nekemndefektem van akkor nem fogom azzal nyaggatni,hogy javitsameg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!