Contador fog még Tourt nyerni?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ha nem is Tourt, akkor esetleg Girot vagy Vueltát?
2016. okt. 25. 22:55
1/5 anonim válasza:
Hát remélem, hogy igen. De hogy őszinte legyek sajnos nem sok esélyét látom pláne ha Froome is mindig a Tour-ra hegyezi ki a formáját. 2014-ben szerintem lett volna esélye nyerni, akkor jó formában volt(persze sportban nincs olyan hogy "ha"). Egy Giro v Vuelta még kinézhet neki, hacsak meg nem unja és visszavonul.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát még elvileg két évet marad a Treknél, 6 esélye van egy háromhetes megnyerésére. :D
2016. okt. 27. 17:48
3/5 anonim válasza:
Contador rettentően peches. Az utóbbi évekbe én többször éreztem őt a legjobbnak, de a Tour már nagyon rég nem jön össze neki ismét (ráadásul a legutolsót is elvették - 2010). Pld. 2011ben is rettentő erős volt, csak megpróbálkozott a Giro-Tour duplával ami nem jött össze. 2012-be volt a doppingügy, akkor nem indulhatott, 2013-ba bukott el egyedül csatában, szerintem nem sikerült az formaidőzítés, meg végülis akkor még nem rég tért vissza, azóta Froomék elmentek mellette (a vuelta volt a visszatérése után ugye az első versenye, azt megnyerte, de puritoval és valverdevel csatázott "csupán", és kellett is csatáznia). Viszont 2014-be megint bombaerős volt, készült is a Tourra, csak jött az a szerencsétlen bukás, viszont a Vultán összecsaphatott Froome-al és le is győzte. 2015-be megint Giro-Tour dupla, így nehéz volt, viszont a Giron meggyőző volt, szóval akkor se volt rossz. Idén megpróbálkozott a Tourral, nekem a Dauphiné prológján meggyőző volt, de később nem, de persze egy Dauphiné még nem minden. De később sajna egy bukás keresztbevágta a Tourját, nem tudjuk ez mennyire hatott ki a Vueltájára. Szerintem még mindig az egyik legjobb hegyimenő, én nem gondolom, hogy a nagy hármasból kiszakadna... Froome még mindig sokszor inkább időfutamból oldja meg a dolgokat, nekem van, hogy Quintana meggyőzőbb hegyen, mondjuk idén a Touron épp nem ez volt, de a Vueltan viszont ez. Szerintem ideje, hogy összejöjjön neki, a Trekbe lesznek jó segítői, én bevallom szurkolok neki, pedig én inkább Quintananak szoktam, de Contador megérdemelné, hogy újra felérjen a csúcsra... kicsit olyan a karrierje mint Alonsoé, eleinte mindent megnyert, talán azt is, amit meg se érdemelt volna, után a karrierje második felébe nagyjából ugyanolyan erősnek néz ki, de valahogy semmi nem jön össze. Most mindkettőre vár egy utolsó nagy visszatérés a csúcsra, én szurkolok mindkettejüknek, szerintem Contadornak biztos sikerülni fog. Egyébként ő nem sokkal rosszabb Froome-nál az időfutamon.
4/5 anonim válasza:
Remélem a Giron már nem indul többet, és letesz erről a Giro-Tour dupla kísérletről. Esélytelen, még akkor is nehéz lenne, hogy ha az összes riválisa szintén indulna a Giron és a Touron, és úgy kellenne mindkettőn legyőznie őket, de így képtelenség úgy felkészülni a Tourra, hogy partiban legyen a kb. ugyanolyan erős ellenfeleivel. Vueltát még lehet fog nyerni, a Tour után az könnyebb megnyerni, mert akik igazán erősek, azok ált. indultak már a Touron, akik nem, azok meg legyőzhetőek. De önmagában a Vueltára, vagy a Giro-Vueltára nem hiszem, hogy lenne értelme rámenni egy szezonon belül.
5/5 anonim válasza:
Szerintem az idei útvonal nagyon nem ideális neki, kevés a hosszú meredek hegy. Meglátjuk, azért remélem mindenki topformában lesz és jó versenyt láthatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!