Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyi a maximális sebessége...

Mennyi a maximális sebessége egy profi sprinternek síkon?

Figyelt kérdés

A legjobb sprinterekre gondolok (Kittel, Greipel, Cav, Sagan)

70 felett képesek tekerni?

2016. okt. 24. 23:07
 1/5 Wadmalac ***** válasza:

Rövid távon igen.

Szélárnyékos felvezetéssel meg 200 km/h körül van a csúcs.

2016. okt. 25. 08:02
 2/5 A kérdező kommentje:

Erről a 200km/h-ról mesélnél, hogy-hogy történt vagy küldenél kérlek valami cikket? :)

Érdekelne. :D

2016. okt. 26. 20:26
 3/5 Wadmalac ***** válasza:
2016. okt. 27. 07:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2016. okt. 27. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, úgy 70 körül, de ez terep, meg időjárás függő, kérdés, hogy egyedül, vagy miután felvezette neki a vonata stb. A versenyek végén néha kiírják, olyan 67-68-ra emlékszem, amit utoljára láttam. De az már egy hosszú szakasz végén. Engem is érdekelne mondjuk, hogy egy viszonylag szélcsendes, sík szakaszon, ha elkezdenek sprintelni, meddig érnek fel, sztem 70valameennyi lehet a vége. Amúgy Cavendish a leggyorsabb szerintem, jelenleg, de Kittel és Greipel is gyors, Sagan nem annyira, hozzájuk képest, sőt szerintem nem is ő jön mögöttük, inkább Bouhanni vagy esetleg Coquard, Kristoff stb.
2016. okt. 29. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!