Lehet ilyet külön kapni valahol?
A képen látható bicikli első villája érdekelne. Vagy valami hasonló.(egyenes, fékkonzolos, hagyományos agyhoz való, cro-mo) Neten nem találtam. Lehet vajon ilyet kapni külön?
26"-os, V-fékes acél villa 1 1/8"os szárral?
Triál villaként keresd
Egyenes 26os triking villa.v fék ,és csomagtartó szemmel ráadásul acélból.
Huh elég lehetetlen.
Kifejtsem miért nem fogsz találni?
Talán csináltass.
Kérlek fejtsd ki. De tényleg.
Azon kívül, hogy 26'-os(ETRTO:559) az MTB néven fut. Amit trekkingnek hívnak az 27'es (ETRTO:622)
Montinál a 622 nekem már nem pálya. a franc se ismeri ki magát rajta:
Nekem 622:országúti. vastag gumival(30-45mm) trekking
559: MTB
Ezek a köztes méretek, meg szenzációhajhász számok nem tetszenek. Én csak az ETRTO-ban hiszek. Az viszonylag korrekt adat ebben coll-káoszban.
kifejtős.
a treking a 27,28 colt alkalmazza.
A mai világ pedig az alut,vagy carbont. A treking a kényelemről is szól az pedig legjobban telóval megoldható, vagy hajlitott villával mert az hajlamos elnyelni némi rezgést vagy legalább csökkenti, minél hosszabb annál jobban, ezt nagyobb kerékkel mégjobban tudja.
az egyenes villa az országutinál volt elterjedt (28 col) és kicsi szleség max.:30mm vastagság gumit fogad...
valami kompromisszum biztosan lesz (szerintem) mert hajlitott acél villát v-fék és csomagtartó szemmel 26os méretben 5000alatt kapsz. de persze lehet kendácsolni valamit a szakinál a sufniban 2sörért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!