Mit gondoltok erről a kerékpárról, felszereltség, ár alapján?
Hát ez nem éppen egy sport célú bringa, egy jól felszerelt városi mindenes bicó. Bevásárlásra, kis hétvégi családi kiruccanásokra, célközlekedésre rövid távon.
Ez nem egy túragép, bírná ugyan, de hogyismondjam, nem valami "haladós".
Ha megnézed, benne figyel egy nyolcas Nexus agyváltó, egy agydinamó. Csak ez a két kerékagy olyan 50-60.000,- érték.
Szóval az ár érthető, csak városi célra szerintem annak érdemes ilyet venni, akinek megéri mondjuk a Mercedes plusz luxusa is a plusz milliókat.
Jogos a felvetés. De írtam is, lehet ezzel túrázni, csak ilyenekkel a német, osztrák, holland nyugdíjas turisták szoktak "cammogni" közép-európai túráikon.
Városba minek 8-as?
Mert megtehetik. :)
Én egy Merida Big.Nine vagy Crossway bicajt előbb megvennék.. Már lehet 2016-ost itt-ott elkapni akciósan! Ez tényleg olyan öregasszonyos, ha pedig az agyváltó/dinamó romlik el, azt tök drága szervizeltetni!
Ha lány vagy, ott a Juliet széria! Fél év alatt beletettem 2400km-t a 2015-ös 6.20D modellbe, mert annyira jól esik vele kimenni (évek óta nem is bicajoztam)! Semmi baja nincs, az agyon szidott Suntour XCT teleszkóp is bírja, még a gumija se kopott, pedig Kenda! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!