Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a márkáról?

Figyelt kérdés

MTB kerékpárt szeretnék vásárolni. Kinéztem magamnak egy KROSS márkájú kerékpárt de nem ismerem ezt a márkát. Ha van valakinek tapasztalata ezen a téren kérem segítsen.

Milyen minőségűek ezek a kerékpárok?

Érdemes ebből a márkából vásárolni?

2016. aug. 26. 18:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Régi nagy név, ezért ugyanazért a felszereltségért van hogy 50 ezerrel többet kérnek, mint a kisebb gyárak. Fizesd ki a márkanevet is! :) Nyilván van jó vétel, legutóbb a Hervisben volt 270eFt egy Kross bicaj full Shimano Deore XT cuccal (hajtás, váltás, fék), Fox teleszkóppal, FSA csapágyazással, karbon kormánnyal! :) (Majdnem elsírtam magam, de most nincs rá..)

Ha drágán szeretnél bicajt venni, inkább Trek legyen, ők élettartam garanciát adnak a vázra!

Merida, Cube, KTM is ad jó cuccot

Ha olcsóbbat veszel, akkor CTM, Decathlon Rockrider 340, 500

Galaxy és ilyen value bolti hulladékok közt ne is nézelődj!

2016. aug. 27. 08:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Lengyel tomegtermek...500e alatti kategoriaban majd ugyanazt kapod min. Kulonbsegekkel a vazon, alkatreszekben lehet kulonbseg...de ott is nagyon megy a parasztvakitas...hiaba xt a hatso valto, ha a tobbi deore, a fek alivio, a telo 2es fel kilos acel nyakas acel becsuszos rugos villa joesetben visszautcsillivel, es 2kilo feletti dognehez kerekekkel...kiegeszitok is gyari hulladekok, jol neznek ki mas elonyuk nincs...full ritchey wcs nem fer be az arba de a comp meg elmenne...szoval kellys kross merida ctm vagy dema. Ebben a kategoriaban azt valaszd aminek szebb a szine...Xd
2016. aug. 28. 00:12
 3/3 Samsunga5 válasza:

Nem akarok beszólni másnak, de látom vannak itt profik :D

200.000 alatt is vannak nagyon jó KROSS bicajok

nekem Pl. egyik bicóm egy KROSS Hexagon R8 2015-ös változat 180.000 volt a másik meg egy TREK 3500 DISC 2013-as az meg 160.000 volt

nézd meg neten mind a kettőt, amennyibe kerül a KROSS és amilyen felszereltsége van olat 200 alatt nem találsz, a TREk se rossz de azért kicsit komolyabb a KROSS

ráadásul nagyon jó márka mind a kettő és nagyon strapabíróak

2016. szept. 5. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!