Mi a véleményetek erről a márkáról?
MTB kerékpárt szeretnék vásárolni. Kinéztem magamnak egy KROSS márkájú kerékpárt de nem ismerem ezt a márkát. Ha van valakinek tapasztalata ezen a téren kérem segítsen.
Milyen minőségűek ezek a kerékpárok?
Érdemes ebből a márkából vásárolni?
Régi nagy név, ezért ugyanazért a felszereltségért van hogy 50 ezerrel többet kérnek, mint a kisebb gyárak. Fizesd ki a márkanevet is! :) Nyilván van jó vétel, legutóbb a Hervisben volt 270eFt egy Kross bicaj full Shimano Deore XT cuccal (hajtás, váltás, fék), Fox teleszkóppal, FSA csapágyazással, karbon kormánnyal! :) (Majdnem elsírtam magam, de most nincs rá..)
Ha drágán szeretnél bicajt venni, inkább Trek legyen, ők élettartam garanciát adnak a vázra!
Merida, Cube, KTM is ad jó cuccot
Ha olcsóbbat veszel, akkor CTM, Decathlon Rockrider 340, 500
Galaxy és ilyen value bolti hulladékok közt ne is nézelődj!
Nem akarok beszólni másnak, de látom vannak itt profik :D
200.000 alatt is vannak nagyon jó KROSS bicajok
nekem Pl. egyik bicóm egy KROSS Hexagon R8 2015-ös változat 180.000 volt a másik meg egy TREK 3500 DISC 2013-as az meg 160.000 volt
nézd meg neten mind a kettőt, amennyibe kerül a KROSS és amilyen felszereltsége van olat 200 alatt nem találsz, a TREk se rossz de azért kicsit komolyabb a KROSS
ráadásul nagyon jó márka mind a kettő és nagyon strapabíróak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!