Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen típusú a következő...

Milyen típusú a következő bicikli?

Figyelt kérdés
Azt én is tudom,hogy egy mountain bike,kretiv rocket. Engem tulajdonképpen a fajtája érdekel,hogy ilyen alakú,típusú és formájú kerékpárt milyen néven lehet kapni.Persze megvehetném ezt is(ami a képen van) de nekem kissé drágább kellene...
2016. aug. 22. 10:46
 1/5 A kérdező kommentje:
Itt a link a képhez: [link]
2016. aug. 22. 10:47
 2/5 anonim válasza:
összteleszkópos kerékpár?
2016. aug. 22. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez "összteleszkópos kerékpár". Az idézőjel nélküli változata valami ilyesmi lenne és a kategória 400ezer forinttól indul:

[link]

Amit te linkeltél az gyakorlatilag egy ócskavas. Egyéb nevei a Tescobájk és KLT (kerékpárnak látszó tárgy).

Nem tudom mennyit szánnál rá (Ahogy utánanéztem ennek az ára erős 40ezer forint), de akkor már abból az összegből menj el inkább a Decathlonba és vegyél egy belépő kategóriás hardtail montit. Az se lesz egy jó gép, de az már legalább valóban kerékpár.

2016. aug. 22. 11:53
 4/5 A kérdező kommentje:

40 ezer forint nekem egy biciklire sok...

A következő kettő közül melyiket ajánljátok? : [link] vagy: [link]

2016. aug. 22. 16:38
 5/5 tothp ***** válasza:
egyértelműen a merevvázas. Sőt. ha találnál teleszkóp nélkülit, az lenne a legjobb. Ebben az árkategóriában, a rugósvilla" (nem teleszkóp) a parasztvakítással egyenlő. nehéz és hasznavehetetlen.
2016. aug. 24. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!