Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpárszakértők! Kaptam 30....

Kerékpárszakértők! Kaptam 30. szülinapomra egy hiperszuper biciklit, egy trekkinget (azt hiszem így hívják), de nem szeretem mert sztem nagy nekem, és a kormánya meg olyan hülye és kényelmetlen (U alakú), mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Szeretnék biciklizni, de ezzel nem szívesen!Visszavinni már nem lehet, esetleg be tudom valahol cserélni?vagy mit javasoltok?
2010. ápr. 19. 10:45
 1/2 anonim ***** válasza:
ha megvan hozzá az összes papír meg hogy hol vetted, akkor használat nélkül vidd vissza és van rá reális esély, hogy választhatsz egy másikat. Ha azt is bedobod, hogy egy picivel drágábbra cserélnéd ráfizetéssel, akkor szerintem még inkább hajlani fognak rá. Ha nincs meg, honnan van, akkor simán hirdesd meg, hogy 0km-es, vadiúj, bikemag.hu apróban, képekkel, ha az eredeti árból engedsz egy picit, szerintem hamar el tudod adni.
2010. ápr. 19. 13:54
 2/2 anonim ***** válasza:
a cserés dolog attól függ, mennyire rendes a boltos, de nekem jó tapasztalataim vannak...
2010. ápr. 19. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!