Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vasaroltam egy vadonatúj...

Santinno kérdése:

Vasaroltam egy vadonatúj bringat es van nem vittem beuzemelni mert 5000 Ft kérnék. Egy illetve 2 külö gyengébben van meg húzva, van jelentősége ha igy használom?

Figyelt kérdés
2016. aug. 6. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Max lesz benne egy szép nyolcas és mehetsz meghúzatni. Amúgy így garancia van rá? Mert decathlonban tudtommal csak abban az esetben adnak, ha ők üzemelik be. Evvel kerülik el, hogy ne a hozzá nem értő vevő üzemelje aztán abból fakadó gond miatt keljen valamit cserélniük.
2016. aug. 7. 08:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Így nincs garanciád és még a kerék is tönkre megy..
2016. aug. 8. 09:13
 3/3 Alex Fly ***** válasza:

Ha az ember megvesz egy kerékpárt félkészen, akkor nem kellene ezen spórolni. Vagy készen kellene venni a kerékpárt, ami már össze van rakva -ahogy az minden normális kerékpárüzletben szokás.

Ilyen plusz 5000 forintos üzembehelyezésről csak tescogazdaságos és hasonló kerékpárnak látszó ipari hulladékoknál hallottam, melyekért értelmes ember nem ad ki pénzt...

2016. aug. 10. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!