Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A Lofty kerékpárok mennyire...

A Lofty kerékpárok mennyire jók? Most hallomelőször a nevüket, de a net tele van velük.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 03:34
 1/3 anonim ***** válasza:
rövid és tömör leszek: SZ@R
2010. máj. 4. 22:02
 2/3 anonim válasza:

aké akkor az előttem szólóhoz cvsatlakozva én is rövid leszek:

A Lofty kerékpárok Tajgigisztán és Azerbajdzsán illetve a Tasmán és Irokéz szigeteken eléggé elterjedt a kiválló méretű üzemanyagtartája és rendkívül erős golyóálló üvege miatt de emiatt dél afrikai szabadságharcosok is igen gyakran alkalmazzák zsiráf esetleg hím kenguru ajzására. Alkalmas 10-11.5 emre elszállítására valamint a maximális repülési magassága eléri a 112 km magasságot is, de lehet hogy csak az ugratón túl nagyot flasheltem. Szüval röviden és tömören a bicikliről annyit hogy az NATO és az USA is milliókat költött a felfegyverzésére és ezt használva rohanták le a marsot! Csak ajánlani tudom!

2010. aug. 2. 19:16
 3/3 anonim válasza:

Nekem van egy ilyen merevvázas 26"-os MTB-m, ezzel a márkával. 4 000km-ert tekertem le vele, és mindössze egy lánc és racsni csere volt.

Valamint ugye az alap karbantartás, ami egy 1 245 500Ft-os KTM kerékpárnál is kell. =) Ki a jót, ki a szart fogja ki. Esett már szét alattam 400ezres CUBE bicikli is. ;) Erről ennyit.

2011. júl. 10. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!