Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért csúszik le mindig az ülés?

Miért csúszik le mindig az ülés?

Figyelt kérdés

Mielőtt elindulok és miközben megyek, mindig be kell állítanom az ülés magasságát, mert út közben folyamatosan lecsúszik, pedig elvileg jól van beállítva. 2 biciklim van, mindkettőnél ez a probléma. Itt van két kép (csak az egyikről), így szoktam vele elindulni:

1:

[link]

2:

[link]

Rosszul állítottam be? Valamit meg kell húznom rajt? Mit csináljak? (Sajnos nem értek ehhez, most kezdtem csak biciklizni)

2016. júl. 29. 18:04
 1/4 A kérdező kommentje:
Na meg nem is vagyok olyan nehéz, hogy le kéne csúsznia. Lány vagyok, 54 kiló, és még a férfi biciklin is lecsúszik az ülés.
2016. júl. 29. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Imbuszkulcsos rögzítőt használj, az jobb! Vagy cseréld le ezt egy jobbra, ha nem lehet rendesen meghúzni!
2016. júl. 29. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Amúgy akkor jó, mikor éppen le tudod csukni és még kinyitni is ki lehet! Érezni kell, mikor csukod be! Ha derékszögig ér a kar, már kezdje el összehúzni, egyre jobban szoruljon rá ahogy csukod a kart!
2016. júl. 29. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Lassú a netem, nem tudom megnézni a képeket, de gondolom a nyeregcső csúszik vissza a vázba.

Ha így van, akkor egyrészt jól meg kell húzni a nyeregcső bilincset, másrészt beviheted egy bringaboltba és kérsz rá olyan zsírt, amely gátolja a csúszást. Vehetsz is, de olcsóbb ha csak bekeneted.

2016. aug. 5. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!