Mennyire volt jó vétel?
Figyelt kérdés
A mai nap folyamán vásároltam egy Heavy Tools kerékpárt a zsib piacon. Nem értek a bringákhoz, neten hiába keresem,hogy milyen árban mozognak. Alumínium vázas,első teleszkópos, simano hüvelykujj váltós, fém fékkarok fém házban. Laikusként ezek alapján mérlegeltem. A gumik cserére szorulnak és apróbb felverődéseken kívül nincs más hibája. 13.000Ft-ot adtam érte. Szerintetek?2016. júl. 24. 13:20
1/5 anonim válasza:
ha valóban HT (és nem csak valakinek akadt egy HT matrica szettje), valamint nincs semmi komoly baj vele (értsd repedt váz, és társai), akkor megérte ennyiért
2/5 anonim válasza:
bár jobban belegondolva, ha ennyiért vetted, és problémamentes, akkor sem problémamentes, mert valószínűleg lopott.
Amíg meg nem találják nálad, és orgazdaságért eljárást nem indítanak ellened...
3/5 A kérdező kommentje:
Neten bogarászva ráakadtam kép alapján több helyen is ezért úgygondolom eredeti Ht, de árat nem találtam, kíváncsi vagyok mennyiért mozognak. Nemtűnik vázsérültnek sem.
2016. júl. 24. 13:29
4/5 A kérdező kommentje:
Igen második, előfordulhat, nekem is eszembe jutott. De őszintén nem érdekel. Azért kerestem használt kerékpárt mert nem engedhetek meg magamnak egy valamire való újat. Igen csekély az esélye,hogy vázszám alapján keressék és ellenőrizzék. Akárhonnan lehet, ennyi pénzért nem nagy a kockázat.
2016. júl. 24. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!