Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Valaki tud jó MTB pályát a...

Valaki tud jó MTB pályát a Mecsek környékén?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdés adott, már csak remélem, hogy van valahol a közelemben ilyen pálya (bajai vagyok).

Nálunk a szigetben pár srác csinált egy MTB pályát, de hát eléggé elhanyagolt, egyedül pedig az életben nem tudom rendbe rakni, főleg hogy még fát is kellene kivágni miatta...

Nem kell nagy dologra gondolni, csak kezdő szinten próbálkoznék, egy kezdő bringával, szóval a nagyzoló DH-sok kerüljenek el nagy ívben.

Én mondjuk hirtelen óbányára gondoltam a patak mentén már sétáltam egyszer családdal, és jó kis csendes, nyugodt környék, nem sokat mászkálnak arra, ha pedig vizes leszek nem érdekel, de elég jó hely volt az is, szóval az jó hely lenne, de nem tudom, hogy máshol lehet-e még, vagy valaki ismer-e ilyen használatra valami eldugott helyet?

A válaszokat és javaslatokat előre is köszönöm!

2016. júl. 8. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Pécsi vagyok.

Elég sok lehetőség van.

Pl.:

Égervölgy nagyon szép,

van egy nagyon király túraút a Tettyéről Abaligetig, végig az erdőn át (kb. 30km),

Ha meg ugratók kellenek, akkor Szellemvárosban építettek egy kezdő pályát nemrég.

2016. júl. 8. 23:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Ugrató nekem nem kell, ilyen dimbes-dombos, "hullámos" helyeket keresek.

A 30 KM pedig tetszik, annyit simán szoktam tekerni ha felülök, és abból is 25 KM terepezés.

Ugratósokra a jelenlegi biciklit nem használom, majd ha lesz valami kicsit komolyabb bicikli olyan 200 ezres értékben amiben rendes felszereltség lesz és erős de könnyű anyagú majd azzal.

Mai nap megint menni fogok biciklizni akkor megpróbálom képet is mutatni, hogy mire is gondolok mert gondolom így magyarázva nem az igazi. :)

2016. júl. 9. 11:23
 3/5 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=AcxfJKL5kUw

Bocs csak nem voltam gépközelben.

Képet nem csináltam, helyette elkértem ismerős kameráját.

FHD nem tudom mikor lesz elérhető.

A túl magas kamera elhelyezkedés miatt bocs, de a kormányra nem tudtam rögzíteni.

2016. júl. 11. 13:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Valakinek van még ötlete?

Nyitott vagy bármire ami max 90KM-re van Bajától.

2016. júl. 14. 08:41
 5/5 anonim válasza:

Kedves kérdező! Én egyszer Geoláda keresés közben bukkantam egy kiépített ugratós pályára, az orfűi kilátó környékén. Terveztem, hogy kipróbálom, de nem jött össze.

Szélesség N 46° 8,460'

Hosszúság E 18° 8,733'

2016. dec. 28. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!