Szerintetek is a Merida egy felfújt márka?
Nekem Meridám van. Nem is figyeltem a boltban milyen márka, csak messziről megláttam, hogy milyen jó vastag, erős a váz és matt a festése! Közelebb lépek, XT váltó van rajta és 130 van ráírva! Levették, pont a méretem, fém a pedál, minden egész jó erős és említettek 5 év garanciát (nem kell rá azonnal költeni), így elhoztam!
Ha Csung Jing Shun Mega Power 500 Extra lett volna ráírva, akkor is elhozom, mert lehet rá építkezni, nem kell azonnal kukázni a felszerelést!
De Merida. Kaptam hozzá kis könyvet tök praktikus leírásokkal, telefonon segítettek csapágyat rendelni.. Kedvesen, gyorsan, jól lettem utólag is kiszolgálva, így örülök neki. Mióta megvan 2x volt szervizben. Hajtókart cseréltettem hosszabbra és az üzembe helyezés történt meg!
Nem a Neuzer, Hauser, Csepel kerekpárokról beszélek... Mert ott alja a gyártás minősége.
A wilier nem egy felfújt márka, olasz auti kerokat ismerek tőlük jó ár/érték arányuk van.
A merida meg egy... 250k ért kezdődik náluk egy auti kerékpár ami a legalja claris szettel van szerelve. Ismerek olyat ami kevésbé jól csengő nevű mégis Csehországba rakják őket össze és most legutóbb 220k ért tiagra szettel árulták... (a tiagra szett már egy közép kategória a Shimanonál)
(1k=1000Ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!