Mit takar a frissítő pont kifejezés? Kinek, mit adnak el ott (és főleg mennyiért)?
Figyelt kérdés
Többször találkoztam ezzel a kifejezéssel a neten (még itt is), de nem tudom, hogy pontosan mit jelent - illetve miért olyan felkapott kerékpárosok körében, amiért olyan sokat képesek áldozni?2016. júl. 1. 13:57
11/13 anonim válasza:
Kérdező, te pont olyan hülye vagy, mint aki az általad idézett szöveget írta.
12/13 A kérdező kommentje:
Egy vadidegent névtelenül és mindennemű alap nélkül fikázó hatvan százalékostól ez még csak nem is sértés! :DD Kis csimota, sokra nem mentél vele! ;) Bánjanak veled a te szinteden megrekedt aljakategória alakok éppen úgy, ahogy te bánsz számodra totál ismeretlenekkel.
Akár az anyád is lehetnék, akinek így ugatsz, te szerencsétlen! :DD
2016. júl. 1. 23:14
13/13 A kérdező kommentje:
Véletlenül se fáraszd magad, hogy ide piszkíts valami újabb offtopic förmedvényt, rég megkaptam a választ, törlöm a kérdést, többet vissza se nézek. :)
Taknyos kölykök infantilizmusa engem hidegen hagy. ;)
2016. júl. 1. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!