Kerékpározástól lehet-e pattanásos a fenék? Mi rá a megoldás?
1: megfelelő betétes gatya, ami nem mellesleg nedvszívó is. De a Fehérnemű helyett, nem arra rá.
2: Neogranormon vastagon..
Az nem pattanás, hanem szőrtüsző gyulladás. Gyulladáscsökkentő-nyugtató jó fajta tiszta kamillás, körömvirágos, sebkezelő (Neogranormon, babapopsi kenőcsök), inkább teafaolajos, ezüst kolloidos krém jó rá! Én nagyon szeretem a tiszta teafaolajat minden bőrproblémára, de allergén lehet, tesztelj! Tisztán kell tartani, nem szabad vakarni, míg elmúlik, ki is nyomhatod, de utána tisztítsd meg!
Oka: kidörzsölted és az izzadt lében elszaporodott a baci/gomba és bejutott.
Az izzadtság elvezetésére jó az említett párnás bicajos naci vagy olyan, ami nem nagyon műszálas és nincs hátul semmi fém ami dörzsöl. Pamut alsót használj! Ideiglenes megoldás a púderozás, de sokkal jobb egy rendes nadrág. Ill. 3db, mert 1-3 naponta illik mosni, hogy a szivacs ne legyen tenyészet!
Én bugyival hordom, de nem lenne szabad alá felvenni, mert az is csúszkál. (Viszont ha elszakad, így nincs káosz :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!