Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A hegyikerékpároknál van...

A hegyikerékpároknál van külön női és férfi? (többi lent képpel)

Figyelt kérdés

Konkrétan egy ilyet fogok kapni, szerintem nagyon "férfias" kinézete van, én pedig lány vagyok. Nem lesz ciki?

[link]

2016. jún. 27. 20:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Megfigyeltem már itt nem egyszer, egyeseknek csak a fehér-fekete, hideg-meleg stb létezik. Kerékpározást kiegészítő mozgásnak tartom, amúgy is szeretek tekerni. Azt tudom, terepre nem lehet kimenni teszkó gazdaságos biciklivel, ezért van egy komolyabb, de az sem az igazi profi. Viszont amire a kérdező akarja használni, arra tökéletesen megfelel az amit kapott. Linkben szereplő valami nem olyan amilyent a kérdező kapott.
2016. jún. 30. 07:04
 12/12 A kérdező kommentje:
De ugyanolyan, Konbike Cross Rider. Holnap végre tekerek vele. Köszönöm a választ mindenkinek.
2016. jún. 30. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!