Hol recseghet? (lent)
Figyelt kérdés
Vettem egy hónapja egy bringát (Muddyfox Energy 26) és egy idő után elkezdett recsegni a hajtóműnél. Arra gondoltam hogy kiszáradt így bevittem szervizbe azt mondták hogy a középcsapágyat érdemes kicserélni monoblokkra, úgyhogy megcsináltattam, és még mindig recseg de már nem annyira. Mik lehetnek a lehetőségek?2016. jún. 14. 16:03
1/2 anonim válasza:
Hajtókar és a pedálok se feszülnek ? A monoblokk se csodaholmi , azok is szétmennek . A középrész kattogott zsírtalanítottam majd kapott olajat majd gépzsírt és pár nap után fokozatosan megszűnt . Garanciát adtak rá ? Futár adta át ? A szervízelést elsőként a forgalmazóval érdemes minden esetben eszközölni .
2/2 A kérdező kommentje:
A monoblokk teljesen új, tegnap délelőtt tették bele, ma bezsíroztam a kerékcsapágyakat is, bezsíroztam már a nyeregcsövet, a kormányt, a hajtókarok meneteit és mintha semmit nem csináltam volna rajta, ha hajtom akkor mintha szét akarna esni alattam a váz, meg akkor is recseg mikor leveszem a lábam pedálokról, a lánc is be van kenve, a fogaskoszorúk is. A nyereg alatt hallom a vázban a zajt, megnéztem de a váz nincs eltörve sehol, meg egy vadiúj acél váz nem hiszem hogy ilyen könnyen törne. Egy hónapos a bicó, ennyi idő alatt nem hiszem el hogy tönkremehet egy bicikli. Garancia elvileg van rá, de én vissza nem küldöm angliába, ugyanis onnan rendeltem a SportsDirect-től.
2016. jún. 15. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!